The Elder Scrolls Online - Jövő hónapban jön a Deadlands DLC

Az idei „Gates of Oblivion” streamben jelentették be az év utolsó bővítményét, amely november 1. napján érkezik PC-re, konzolokra kicsit később.

Hamarosan átélhetjük az Gates of Oblivion egész évnyi kalandjának a lezárását, a fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy jövő hónapban érkezik a Deadlands című DLC. Elsőként a PC-s verzió lát napvilágot november 1. napján, ezt követik majd a PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S kiadások november 16-án. Akik játszottak már a The Elder Scrolls IV: Oblivionnel, fel fogják ismerni a Deadlands egyes részeit. A „The Burn” egy olyan helyszín, ahol tűzzel átszőtt lények élnek, láva folyók folynak és hatalmas fém tornyok ágaskodnak. Most először pedig, a játékosoknak lehetősége lesz egy új területér is eljutni, a „The Sever” földjén kegyetlen viharok és orkán erejű szelek uralkodnak.

Még a legnagyobb Daedric hercegek sem tudnak uralkodni a Deadlands utolsó régióján. Fargrave, az egyik legnagyobb városa The Elder Scrolls Online világában, egy misztikus sivatagi metropolisz, melynek egy gigászi csontváz a kupolája. Itt a játékosoknak lehetősége van különböző eszközöket készíteni, eladni, vásárolni vagy éppen nyersanyagokkal üzletelni, miközben a különböző régiók közt utaznak.

Azóta történt