The Dark Eye: Chains of Satinav videó

Eddig még nem említettük meg a Gamepod oldalán a Daedalic Entertainment és Deep Silver által készített The Dark Eye: Chains of Satinav című point & click horror-kalandjátékot, így most érdemesnek tartottam vetni róla néhány szót. A készítők kiadták az első teaser videót a játékból, ezt megtekinthetitek alább:

A The Dark Eye: Chains of Satinav (Das Schwarze Auge: Satinavs Ketten) című játék világa már ismerős lehet a Drakensang és Demonicon RPG játékokból, miután ez is Aventuria földjén játszódik. A videó főhőse Geron, aki egy titokzatos, hollók által terjesztett járvány eredete után nyomoz , Nuri nevű rejtélyes társának segítségével. Utazásaik közben sok veszéllyel kell szembenézniük, a videóban ezekre tesznek utalásokat.

A játékos feladata az lesz, hogy Geron társául szegődjön, akit világméretű összeesküvésben történő részvétellel gyanúsítanak, ami az északi királyság, Andergast ellen irányul. Megérkezvén azonban kitör a járvány, a megvadult hollók rátámadnak még az emberekre is, így ami egy szimpla nyomozásnak indult, abból egykettőre maga a Gonosz elleni harc válik.

A The Dark Eye: Chains of Satinav című játék megjelenése március 23-án várható, kizárólag csak PC-re.