TESV: Sounds of Skyrim Project

Mostanában nem sokat játszottam a Skyrimmel, de az alábbi modot feltelepítve és kipróbálva újra kedvet kaptam hozzá. Ezúttal nem egy grafikai módosításról van szó, hanem hangokról. A Sounds of Skyrim Project egy fenomenális hangulatfokozó modifikáció lesz a Skyrimhez, melyben több, mint 460 hanghatással egészítik ki a játékot.

Az első két részben a barlangok és erdők hangjait tartalmazó csomagok váltak elérhetővé a Steam Workshop kínálatában. Telepítésük egyszerű: kattintsunk a könyvtárunkban lévő telepített Skyrim programra, ekkor megjelenik az információs sávban a Steam Workshop. Ott látjuk a "Műhely böngészése" gombot, amit kiválasztva megjelenik az elérhető modok listája.

Amelyik modot szeretnénk telepíteni, annál kattintsunk a "Követés" feliratú gombra. Amint legközelebb elindítjuk a Skyrimet, a Steam automatikusan letölti és installálja nekünk a kijelölt módosításokat. Az itteni videókon láthatunk némi ízelítőt abból, hogy milyen hanghatásokkal bővítették eddig ki a játékot.

Számomra nagyon hangulatos volt eddig is a játék, de az új modifikációnak köszönhetően még inkább beleélhetem magam a főszereplő bőrébe. Persze azt mondanom sem kell, hogy a valódi élményhez legalább 5.1-es hangfalrendszer kell, de amennyiben ez megvan, úgy garantáltan hatásos élményben lesz részünk.

Azóta történt

Előzmények