Test Drive: Ferrari Racing Legends bejelentés

A Test Drive: Ferrari Racing Legends című autóverseny-szimulátor játékban 50 legendás versenyautót vezethetünk 36 különféle helyszínen, melyek többsége ezúttal valódi versenypálya lesz, nem pedig városi út. A készítők realisztikus fizikai modellezést ígérnek, így a szimulátor rajongóknak is érdemes lesz kipróbálniuk az új Test Drive játékot.

Az Atari ügyvezető igazgatója, Kim Wilson elmondta, hogy az új Test Drive epizód egy új fejezetet nyit majd a játék történelmében. A Ferrari történelmét bemutató egyszemélyes játékmód mellett lehetőségünk lesz online versenyeket is vívni, melyben egyszerre maximum nyolc játékos vehet részt futamonként.

Az utcai autók mellett az Atari a Ferrari versenygépeit is belevette a játékba, így lehetőségünk lesz majd Forma-1-, Rali-, valamint GT futamokon is rajthoz állni. A 36 pályának még nem tudni a nevét, annyi azonban biztos, hogy tesztpályák és valódi versenyhelyszínek is szerepelnek majd a játékban. Miután a Ferrariról van szó, így sanszos, hogy Imola, Monza és a Fiorano tesztpálya is rendelkezésünkre fog majd állni, de ezt majd csak a játékból fogjuk megtudni.

Test Drive: Ferrari Racing Legends PC képek

A Test Drive: Ferrari Racing Legends című versenyjáték PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra fejlesztik. Egy pár nagy felbontású képet már kiadtak a játék PC változatából, melyeket megtekinthetitek a fenti galériában. A megjelenés idén tavasszal várható.

Azóta történt

Előzmények

  • Test Drive Ferrari: Teaser videó

    Egy "TheBADNED" nevű YouTube felhasználó feltöltött egy videót a Slightly Mad Studios által készített új Test Drive epizódból.