Tervezett játékmegjelenési lista szivárgott ki

Az alábbi dokumentum a GameStop nevű játéküzletből szivárgott ki. A listán fel vannak sorolva a 2011. és 2012. évben tervezett XBOX360 (Multiplatform cím esetén ez valószínűleg a többire is vonatkozik) játékok megjelenési időpontjai. Természetesen azt mondanom sem kell, hogy ez még egyáltalán nem tekinthető hivatalos információnak, így tessék pletykaként kezelni az alábbiakat:

A Tomb Raider azért van kiemelve a listán, mert először a hivatalos Tomb Raider fórumon bukkant fel a cikkben említett lista. Persze azóta elterjedt máshová is, így már viszonylag sok helyen írnak róla. Az év végi/elejei megjelenések (Szilveszter és Újév) azt jelentik, hogy az adott naphoz közelebbi időpontban lesz esedékes a megjelenés.

Eddig még nem érkezett válasz a GameStop-tól, azonban a Tomb Raider fórumon a témát nyitó illető elmondása szerint az új Tomb Raider játék megjelenési időpontját maga a Square Enix erősítette meg a GameStop-nak email formájában. Ha az információ korrekt, akkor Lara Baba legújabb kalandjait 2011. december 13-án kezdhetjük el végigjátszani.

Előzmények

  • Májusi játékmegjelenések

    GT videó-összeállítás a májusi játékmegjelenésekről, mint mindig a dátumok most is Amerikára vonatoznak.