Társasjáték rovat

Bármennyire is hihetetlen a társasjátékok még mindig megőrizték létjogosultságukat a videojátékok mellett, és számtalan változatuk található meg a piacon. Úgy gondoltuk, hogy egy rovat erejéig mi is belekóstolunk ebbe a világba, és egy kis ízelítőt adunk róla, hogy hova fejlődött ez a játékműfaj a "Ki nevet a végén?" és a 100 az 1-ben családi társasjáték dobozok óta.

Viszont szeretnénk ezt a rovatot nem egy hagyományos értelemben vett táblás játékkal, hanem egy hazai fejlesztésű gyűjtögetős kártyajátékkal indítani. Ez a Kiválasztottak, a M.A.G.U.S. kártyajáték lesz, aminek a komplexitása, a kártyák művészi kivitelezése és hangulata abszolút méltóvá teszik ahhoz, hogy elsőként foglalkozzunk vele.


(forrás: kétmagus.hu)

És mire lehet számítani a jövőben? Reményeink szerint egyre több bemutatóra, hírekre és talán olyan együttműködésre a hazai társasjáték forgalmazókkal ami révén a videojátékos közösség mellett itt a Gamepodon egy aktív társasjátékos közösséget is ki tudunk alakítani.

Természetesen várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket, akár saját bemutatóitokat (ebben az esetben mindenképpen keressetek meg privátban, és még a bemutató megírása előtt beszéljünk) és minden mást is szívesen fogadunk a témával kapcsolatban. Mi pedig igyekszünk minél előbb elkészíteni a rovat első cikkét.

Azóta történt