Táncparkett és sípálya a nappaliban

A Sony sajtóközleménye landolt nemrégiben a postaládánkban, ami a PS3 mozgásérzékelős irányítójához megjelent két játékról ejt néhány szót. A Sports Champions 2 és a DanceStar Party Hits az eszköz két meghatározó játéka lehet.

"Két új játékkal bővült a nagy népszerűségnek örvendő PlayStation Move kínálata, melyek elsősorban a sport- és táncrajongók igényeit célozzák meg. A mozgásérzékelőknek és a 3D funkciónak köszönhetően valósághű játékélménnyel találkozhatunk: kedvünk szerint válhatunk teniszezővé vagy síbajnokká, akár a nappali kellős közepén is.

A Sports Champions 2 a PlayStation Move kínálatának egyik legfontosabb és legszórakoztatóbb darabja. A számos sportolási lehetőség mellett a 3D technológia és a precíz mozgásérzékelők biztosítják, hogy valóban az igazi sportokhoz hasonló játékélménnyel találkozhatunk, valamint lehetőségünk nyílik egyéni vagy csoportos küzdelemre is. Olyan sportokban próbálhatjuk ki magunkat vagy fejleszthetjük a tudásunkat, mint boksz, tenisz, bowling, golf vagy síelés. Játszhatunk bajnoki kupáért, egyéni vagy csapatjátékban egyaránt. Az online ranglistának és a Facebook-kapcsolatnak köszönhetően a saját és mások eredményei a statisztikákkal egyetemben könnyedén elérhetőek és közzétehetőek.

A SingStar szériát is jegyző csapat legújabb játéka, a DanceStar Party Hits lényege mi más is lehetne, mint a tánc és a szórakozás. Az első részben helyet foglaló 40 dal olyan előadók slágereivel bővült, mint Nicki Minaj, a Beach Boys vagy a Wanted, és mintegy 160 koreográfia biztosítja a teljes körű szórakoztatást. A precíz mozgásérzékelőnek köszönhetően könnyedén bújhatsz a sztárok bőrébe, de tökéletesítheted a koreográfusi vagy tánctudásod is. Indulhatsz egyéniben, de táncolhattok csoportban is: együtt vagy akár egymás ellen is, hiszen egy PlayStation Eye kamera, Bluetooth headset vagy SingStar mikrofon segítségével bárki könnyedén csatlakozhat.

A program tökéletes társ a mindennapi testmozgásban, hiszen a beépített kalóriaszámláló gondoskodik az elégetett kalóriák hétről hétre történő feljegyzéséről és nyilvántartásáról egyaránt."

Azóta történt

Előzmények