Taktikai kalandjáték lesz a Re: Zero - The Prophecy of the Throne

Elsőként az angol Amazon szivárogtatta ki a programot, majd később a Spike Chunsoft megerősítette, hogy nyugatra is elhozzák nekünk a játékot.

A Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu (Nyugaton: Re:ZERO -Starting Life in Another World-) egy isekai anime adaptáció, amelyben a főhős a mai modern Japánból egy fantasy világba kerül, ahol különböző kalandokat él át úgy, hogy minden egyes halála után visszatér az életének egy "mentési pontjához", hogy megváltoztathassa a történteket. A méltán népszerű sorozat második szezonja júliusban indul, azonban úgy tűnik, hogy az év vége folyamán egy taktikai kalandjátékot is kapunk hozzá. A Re:Zero - The Prophecy of the Throne címet viselő program története az animében is látható királyválasztás körül zajlik, ugyanis feltűnik egy új jelölt, aki felborítja az események láncolatát.

[+]

A sztorit a széria atyja Tappei Nagatsuki felügyeli, azonban a PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re érkező játék megjelenési dátuma még nem ismert. Annyi biztos csak, hogy valamikor az év végén várható a premier Japánban és nyugaton is egyszerre.

Azóta történt