Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Szeretnétek PC-re olcsó CoD: Black Ops III-at?

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Steam Store

Ha igen, akkor itt a lehetőség, már ha megelégedtek egy korlátozott multiplayer móddal.

A tavalyi évben a Treyarch szállította nekünk az aktuális Call of Duty epizódot, amely a Black Ops sorozat 3. felvonása volt. A játék szokásához hűen megosztotta a játékosokat, de bizonyára most is van olyan még, aki szívesen kipróbálná a többszereplős módot, de drágállja a teljes kiadást PC-n. Nekik találták ki a Call of Duty: Black Ops III - Multiplayer Starter Pack-ot, amely mint a nevében is benne van, a multiba enged korlátozott betekintést.

A február 29-ig elérhető starter csomagból hiányzik a kampány, a zombi mód, nem lehet játszani unranked szervereken sem, valamint nem lehet prestige szinteket feloldani, vagyis a maximum szint elérése (Level 55) után már nem fejlődünk tovább.

Akit ezek után is érdekel még a pakk, azok nyugodtan keressék fel a játék Steames adatlapját, ahol most 14,99 euróért lehet megvásárolni a programot. Ha valakit később mégis érdekelne a teljes játék, akkor 45,5 euróért megvásárolható a full upgrade, amivel teljes értékűvé válik a csomag.

Előzmények

 • Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC teszt

  A Treyarch fejlesztőcsapat legutóbbi CoD-munkája most kiegészül a Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC-vel. Négy új pálya és egy új zombis őrület érkezett.

 • Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer és videoteszt

  Néhány nappal ezelőtt osztottuk meg az idei Call of Duty legújabb felvonásának kampány módjával kapcsolatos tapasztalatainkat, így most a Black Ops 3 multiplayerén van a sor.

 • Call of Duty: Black Ops 3 előzetes

  Nincs december Mikulás nélkül, november sincs Call of Duty nélkül. Az Activision minden évben szállítja az újabb lövöldét, ezúttal a Treyarch féle Black Opson volt a sor.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.