Szeptemberben jön a TEMTEM végső kiadása

A Pokémon stílusú játék végre kilép a korai hozzáférést státuszból és megjelenik a teljes verzió.

A Humble Games és a Crema bejelentette, hogy a sikeres korai hozzáférés fázisa után, a sokak által várt kalandjáték, a Temtem hivatalosan is megjelenik szeptember 6-án. A mai naptól a leendő szelídítők előrendelhetik PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en, valamint a Nintendo Switches előrendelés is hamarosan elindul. A megjelenéskor a Temtem játékosok megismerhetik az új funkciókat, mint Seasons-t, az Archipelago utolsó szigetét és az új, heti küldetéseket, ahol jutalmakat gyűjthetnek be.

A Temtem egy Masszív Multiplayer alapú lénygyűjtögetés-kaland, ahol a játékosok kalandra indulhatnak a bájos Airbourne Archipelagora a Temtem csapatuk oldalán. A játékosok elkaphatják az összes Temtemet, harcolhatnak más szelídítőkkel, testre szabhatják az otthonukat, csatlakozhatnak barátjuk kalandjába, illetve felfedezhetik a dinamikus, online világot.

Fő jellemzők:

  • Sztori kampány: Utazz át hat élettel teli szigeten és indulj el egy kalandra, mely során Temtem szelídítővé válsz, miközben a gonosz Belsoto klán ellen harcolsz.
  • Online világ: A magányos utazásnak vége. A Temtemben egy MMO világban vagy. Szelídítők az egész világból csatlakozhatnak hozzád és láthatod őket magad körül, kalandoznak veled és harcolnak, hogy a legjobb Temtem szelídítővé válhassanak.
  • Kooperatív kaland: Lehetőséged van, hogy bármikor összeállhass egy barátoddal és együtt dolgozzatok a következő célod eléréséért. Kapj el új Temtemeket, teljesíts egy Route-ot, vagy küzdj meg egy Temtem vezetővel, és mindezt a barátod oldalán, közösen harcolva!
  • Otthon: Vedd meg a saját házadat az Atoll Row-n és dekoráld kedvedre. Vegyél új bútorokat, fesd le a falakat és máris áthívhatod a barátaidat!
  • Testreszabás: Szabd testre a karakteredet, hogy kitűnj a tömegből és szerezz új kozmetikai tárgyakat, miközben más szelídítők ellen harcolsz. Vegyél fel egy bolondos sapkát, egy kényelmes melegítőfelsőt, egy nadrágot és készen állsz az indulásra! Vagy talán inkább a kedvenc Temtemedet idéznéd meg a külsőddel?
  • Kompetitív: Kezdj azzal, hogy kiválasztasz 8 Temtemet és a választás és tiltás fázisa elkezdődik. Körökre osztva, a riválisoddal kiválaszthatjátok a saját, és kitilthatjátok a másik Temtemjeit. Amikor döntés született és a választás fázisa befejeződött, 5 Temtemetek marad és a csata elkezdődik.

Új funkciók, amik elérhetőek lesznek a Temtem megjelenésekor:

  • Szezonális frissítések: az 1.0 megjelenése után szezonális frissítések érkeznek majd, valamint egy Battle Pass (Szezonbérlet) prémium és ingyenes jutalomsávval.
  • Végjáték sziget: az utolsó sziget is elérhető lesz, amivel teljessé válik az Airbourne Archipelago. Ez a sziget új tevékenységeket tesz elérhetővé, amiken keresztül tesztelheted magad, mint Temtem szelídítő, új boltokban vásárolhatsz és új területek válnak elérhetővé, amit felfedezhetsz a barátaiddal.
  • Új küldetések: vegyél részt heti küldetésekben, amik folyamatos frissítést kapnak a megjelenés után.