Szeptemberben jön a Destiny 2: Forsaken DLC

Az idei nagy frissítés után sem maradunk tartalmak nélkül, bejelentették az új évadbérletet, amely három nagyobb csomagot hoz el nekünk 2019-ben.

Alig néhány perccel ezelőtt ért véget a Destiny 2 jövőjéről tartott élő stream adás, amelyben a Bungie arról beszélt, hogy milyen tartalmi frissítésekre és finomhangolásokra számíthatunk idén ősszel. Természetesen a Forsakennel érkeznek a szokásos tartalmak (Új helyszínek, fegyverek, páncélok, járművek, pályák stb.), de egy-két érdekességet azért belengetett a csapat. Az egyik ilyen lesz, hogy jön a Gambit, amely egyfajta PVPVE mód lesz, vagyis nem csak a gép ellenfelekkel, hanem egymással is kell harcolniuk a játékosoknak. A két banda külön-külön területeken csatáznak majd a szörnyekkel (lesznek teljesen új ellenfelek is), időnként pedig egy-egy különlegesen erős kreatúrát küldhetünk a másik oldalnak, plusz időnként egy játékos átkerülhet az ellenfél területére, hogy ott rendet tegyen.

Végre új menüpontot kapnak majd a gyűjthető dolgok, ahol minden általunk megszerzett tárgyat, eszközt megtalálhatunk. (Lesz pl.: lore fül is, ahol a sztori részeihez kapcsolódó témákról olvashatunk) A Forsaken szeptember 4-én érkezik mindhárom platformra (XO, PS4, PC), de a Bungie már a 2019-es tartalmakat is belengette. Érkezik ugyanis az Annual Pass (Egyfajta szezon bérlet), amelynek köszönhetően először 2018. telén kapjuk meg a Black Armory, 2019. tavaszán a Joker's Wild, míg 2019. nyarán a Penumbra nevű kiegészítőket, amelyekkel további hosszú hónapokat tölthetnek el a felhasználók a Destiny 2-ben. Ahogy arra számítani lehetett, ezek a frissítések nem lesznek ingyenesek, bár van olyan részük, amiket mindenki megkap. (Pl: A collection rész)

Az árazás szerint az alap Forsaken 11 990 Ft lesz itthon, a Forsaken+Annual Pass 20 990 Ft, míg a Digital Deluxe Edition 23 990 Ft.

Azóta történt

Előzmények

  • Destiny 2 teszt (PC, PS4, Xbox One)

    Megérkezett a Bungie berkeiben készülő széria legújabb része, amely bár számos változáson esett át, az alapok ugyanazok maradtak mint az elődnél.