Szavazással dől el a következő PS Plus játék?

A PlayStation tulajdonosok már megszokhatták, hogy a PS Plus program keretében minden hónapban 6 új játékot kapnak a három aktív platformjukra. Egy NeoGAF felhasználónak köszönhetően azonban idő előtt kiderült, hogy vélhetőleg szeptembertől már szavazni is lehet majd arra, hogy a megadott játékok közül melyiket szeretnék megkapni a felhasználók.

A Vote for Play aktuális állása folyamatosan figyelhető lesz, ha valakinek pedig nem a várt játéka kapja a legtöbb szavazatot, annak sem kell búsulnia, a másik két alkotás kedvezményesen lesz megvásárolható. A PlayStation 4 What's New fülén feltűnt videót természetesen szinte azonnal eltávolították, de a Vote for Play leleplezése mellett az is kiderült belőle, hogy a korábban csak PC-re elérhető Grow Home érkezni fog PlayStation 4-re is.

Előzmények

  • PlayStation Network bemutató

    A Sony játékkonzolok mögötti szolgáltatáscsomagról rengeteget fejlődött az elmúlt években, ennek megfelelően komplex élményt kínál.

  • PlayStation Plus

    A PSN - csúnyaszóval - „értéknövelt” szolgáltatási csomagja a PlayStation Plus, amire PS3 és / vagy PS Vita tulajdonosok fizethetnek elő.