[Szavazás] Te melyik játékot várod legjobban idén?

Azt hiszem, hogy nem panaszkodhatunk a tavalyi évre, hiszen nagyon sok jó játék jelent meg, melyek között akadtak igazán kiemelkedő alkotások és sajnos olyanok is, melyek nem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Az idén hasonlóan sok játék fog megjelenni, melyeket megközelítőleg akkora - ha nem nagyobb - lelkesedéssel várunk. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, melyek eséllyel pályázhatnak a "2012 legjobban várt videojátéka" címre.

Kezdjük a felsorolást a 2008. júniusában bejelentett Diablo III-mal, melyet valószínűleg nagyon sokan várunk már. A Blizzard sikerjátékának folytatása várhatóan év elején érkezik, de pontos dátumot máig nem tudunk arról, hogy mikor foghatjuk végre kezünk közé a dobozát.

Szintén nagyon sokan várjuk a Mass Effect 3-at, mellyel a BioWare lezárja Shepard parancsnok és a Normandia történetét. A márciusban megjelenő végjáték előtt ajánlott készíteni egy mentést, ami tartalmazza az első két rész fontosabb eseményeit, így aki még nem próbálta ki, mindenképp pótolja.

RPG rajongók bizonyára várják már a Kingdoms of Amalur: Reckoning című szerepjátékot, melynek elkészítésében olyan hírességek vesznek részt, mint Todd McFarlane, R. A. Salvatore, Ken Rolston vagy Curt Schilling. A program februárban érkezik meg.

A Max Payne 3 szintén nagyon ígéretesnek néz ki, kíváncsian várjuk, hogy a Rockstar tudja-e hozni az első két rész színvonalát? A játék várhatóan márciusban érkezik meg a boltok polcaira.

Szintén nagyon sokan várjuk már a BioShock: Infinite című játékot, melyben a tenger mélyéről ezúttal átköltözünk a felhők közé, Columbia lebegő városába. A 2K Games által készített játékról csak annyit tudni, hogy 2012-ben jelenik meg.

Ezen kívül is van még sok, amikről írni tudnék, de helyette inkább rátok bízzuk a döntést: szavazzátok meg, hogy ti melyik játékot várjátok legjobban 2012-ben! Amelyik játék előkelő helyen végez a kívánságlistátokon, azokat igyekszünk majd részletes teszt formájában bemutatni megjelenéskor.