Syndicate GTA stílusban?

Nem mostanság indult el a pletyka, hogy a Starbreeze dolgozik a Syndicate újjáélesztésén, konkrétan évekről beszélhetünk. Az EA viszont mindeddig nem volt hajlandó érdemi információkkal szolgálni a játékról, és ezen egy darabig még nem is kívánnak változtatni. Azonban Fredrik Wester a Paradox vezére érdekes pletykával szolgált a Kotakunak adott interjúja során. Na de, hogy jön a képbe a Paradox? Tehetjük fel - jogosan - a kérdést. A megoldás egyszerű a két stúdió Stockholmban, egymás szomszédságában található. Nyilván egy kis közös sörözés kapcsán eljárt valamelyik Starbreeze-es fejlesztő szája.

De a lényeg, Wester tudni véli, hogy az új Syndicate szemben a kultikus Bullfrog változattal a GTA stílusát fogja követni, de attól többet fog nyújtani, sőt többet, mint az eredeti játék. Ez így jól is hangzik, bár egy Syndicate esetében a hangulat eltalálása az ami igazán fontos tényező.

Kíváncsian várjuk mikor szánja rá magát az EA, hogy leleplezze a Syndicate új változatát, egy E3-as bemutatónak igazán örülnénk.

Azóta történt

Előzmények