SWTOR: Elindult a korai hozzáférés

Akik előrendelték a Star Wars: The Old Republic című MMORPG játékot, azok kaptak egy korai hozzáférést (Early Access) biztosító kódot is, mellyel pár nappal a hivatalos megjelenés előtt már játszhatnak a programmal. A BioWare és Electronic Arts a tegnapi napon indította el a szervereket, egyúttal elkezdte kiküldeni az előrendelők számára a meghívókat.

Az Early Access vége december 19-én lesz, azaz a játék hivatalos megjelenése előtti napon. Aki beváltotta kódját, az figyelje postaládáját, valamint SWTOR accountját, ám arra ne számítsunk, hogy biztosan bekerülünk a játékba az első hullámban. A meghívókat olyan sorrendben postázzák, ahogy aktiválva voltak a kódok. Így aki korán előrendelte és aktiválta, az reménykedhet, a többiek pedig valószínűleg egy későbbi időpontban kapnak hozzáférést.

A készítők elmondása szerint az Early Access lehetőség nem egy Stressz Teszt, a korábban meglehetősen nagy számban kiküldött béta teszt hétvége meghívókkal már letesztelték a szerverek strapabíróságát. Szerintük ugyanis ha egyszerre beengednének mindenkit, akkor rosszabbul járnának a játékosok, mint így, hogy először csak egy részüket hívják meg. Később létrehoznak újabb szervereket és akkor mehetnek a többi játékosok is.

A Star Wars: The Old Republic című MMORPG játék megjelenése december 20-án lesz, így akkor mindenki elkezdheti a kalandozást, aki megvásárolta a programot. Azonban mint minden MMO esetében, ne feledkezzünk meg arról, hogy ez is havidíjas, tehát a World of WarCrafthoz hasonlóan hitelkártyával vagy feltöltőkártyákkal tudunk érte fizetni, ha letelik a 30 nap ingyenes hozzáférés, amit kapunk a játék mellé.

Azóta történt

Előzmények