SWTOR: Bemutatták az első két űrhajót

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a BioWare MMO játékában, a Star Wars: The Old Republic-ban az űrben zajló különféle csatákban is részt vehetünk majd. Ezt alátámasztandó, a BioWare tegnap frissítette a Holonet adatbázisát, bemutatva a hat elérhető hajó közül az első kettőt. Mindkét hajóról képek és bemutató videók is kerültek fel a Holonet-re.

Az egyik űrhajó a Sith Birodalom, míg a másik a Régi Köztársaság oldalát erősíti. A Régi Köztársaság egy koréliai Defender osztájú könnyű korvettet használ, melyet kifejezetten a Jedi Tanács készíttetett, miután úgy vélték, hogy a Köztársaság hajói nem igazán megfelelőek a Jedik által végrehajtott különleges küldetésekhez. (Bővebb infó a Holonet-en.)

A második képen és videón a Fury osztályú birodalmi elfogó vadászgépet láthatjuk, ami a beépített hiperhajtóműnek köszönhetően a birodalmi flotta egyik legsokoldalúbb gépe. Habár eredetileg a kiemelt fontosságú küldetések végrehajtásához tervezték, a Fury hamarosan a Sith Nagyurak kedvenc vadászgépévé vált. (Bővebb infó a Holonet-en).

A hajókat bemutató képek és videók után most következzen egy rövid ingame trailer, melyben az űrcsaták hangulatával ismerkedhettek meg. A bemutató alapján nem kell bonyolult játékmenetre számítani az űrcsaták tekintetében, inkább tűnik egyfajta küldetésnek, ami kis változatosságot visz a játékba.

 

Azóta történt

Előzmények