Swords

Szokatlanul nagy számú képkockával dolgozik egy új hazai horror-fantasy képregény, a Swords. A legapróbb részletekig megrajzolt illusztrációk középkori történetet kísérnek, melynek középpontjában egy lovagi csoport fennmaradásért vívott küzdelme áll.

A nyomtatásban és elektronikusan is elérhető képregényt 5 nyelvre - angolra, németre, olaszra, franciára és oroszra - fordítják le alkotói, akik remélik, hogy a Swords az egész világon pozitív fogadtatásra talál.

A történet írója Nemeskéri Attila, a ceruzarajzokat Szendrei Tibor, a tusrajzokat Dévényi Gergely készítette, a színezést pedig Ruzsinszki Zsolt végezte. Különlegesség, hogy Swords nemcsak nyomtatásban jelenik meg, hanem elektronikusan is. A saját flash alapú nézegetővel érkező PC-s változat mellett iPhone-on és iPad-en is elérhető a képregény, melybe a http://swords.hu weboldalon lehet beleolvasni.

A részenként kibontakozó történet Artos herceg kalandjait követi nyomon, és a fantázia birodalmában játszódik, mely tele van mitikus és emberi szereplőkkel, akik a jó és gonosz erők örök, ugyanakkor megunhatatlan párharcát vívják. A sztoriban több mint 50 kidolgozott karakter található, a negyedévente megjelenő 28 oldalas részeket animált bemutató videók kísérik a készítésért felelős stúdió YouTube csatornáján.

A Swords megjelenését az 576 Kbyte üzletlánc, a Libri, a Vodafone, a GameStar és a PC Guru segítette.

Kapcsolódó webcímek:

A Swords honlapja

A Swords YouTube csatornája

A képregény Facebook oldala

Az alkotók Twitter csatornája