SW: TOR - Studio Insider + Comic Con

A júliusi Fan Friday keretében a Bioware bevont minket a Class videók készítésének rejtelmeibe.

Megtudhattuk például, hogy tanulmányozták az SW filmek elejét, lekoppintva annak jellegzetes stílusát. A dőlten végigfutó betűk, majd a csillagok rengetege után megjelenik az éppen jelentőséggel bíró bolygó és kezdődik a story.

A kész filmeket többször átnézték, plusz dolgok hozzáadása, vagy finomítás céljából. Mivel a legjobb minőségre kell törekedni, ezért nem használhatták a játék motorját, a limitált kameramozgatási lehetőségek miatt, de azért a játékban lévő modelleket használták a renderelésnél.

Alább láthatjátok, hogyan is készült el a Smuggler kaszt videójának egy kis része:

Mivel a Sith Warrior prologue videója még nem került fel YouTubera, így azt és további hasznos infókat, mint például a múlt hónapi Community Q&A-ra a fejlesztőktől érkezett válaszokat az audióval kapcsolatos kérdésekre, vagy a mostani Q&A témáját a hivatalos oldalon nézhetitek meg.

A jövőhéten jön a San Diego Comic Con 2011, ahol újabb fontos bejelentésekre számíthatunk, mint az E3-on. A meghívottak két, a játék elején található Flashpointot (Instát, ha úgy jobban tetszik) próbálhatnak ki, úgy mint a Republic oldali Esseles és az Empire oldali Black Talont. Minden csapat 4 különböző (tehát minden kasztból egy-egy) előre generált karakterrel fognak menni, melyek 9-es szintűek lesznek. Ebből adódóan nem lesz Advanced Classuk, mivel azt 10-es szinten lehetne majd kiválasztani.

Az eseményen további gameplay, illetve cinematic videók és hasznos információk áradatára számíthatunk. Hogy release date bejelentésről szó lesz-e, arról egyelőre nincs információ.

Ha további SW: TOR Comic Con infókra fáj a fogatok, akkor látogassatok el ide.