SW Force Unleashed PC - Sith Gameplay

A Star Wars: The Force Unleashed című játékot már bizonyára sokan várjátok PC-re is, hiszen végre egy játék, amiben kifejezetten a Sötét Oldalon kell tevékenykednünk, mint Darth Vader titkos tanítványa. A harmadik és negyedik film eseményei között játszódik majd a játék, így végre megtudhatjuk, mi történt volna, ha a Sith-eknek sikerül igába hajtaniuk az egész Galaxist.

A videóban egy Sith-et láthatunk - reméljük, mi leszünk majd azok -, aki éppen a szokásos meggyőző módszereivel tisztítja meg a felkelők Hoth-rendszerbeli bázisát. Az ingame videó alapján a hangulatra nem lesz panasz, bár egy pici aggodalomra ad okot, hogy inkább tűnik Hack&Slash-Akciónak a játék, mint egy rendes sztori-orientált darabnak, de remélem nem lesz igazam.

A játék eredetileg csak XBOX360-ra és PS3-ra jelent volna meg, mert akkoriban még nem tartották a fejlesztők elég erősnek az asztali gépek teljesítményét a játékhoz. Azonban a hardverek fejlődésével a fejlesztők hozzáállása is jelentősen megváltozott, hiszen az idei Comic-Conon bejelentették a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Editiont, mely konzolokon egy letölthető DLC, míg PC-n teljes értékű játékként lát majd napvilágot - még idén ősszel. Karakterünk a Sith nagyúr egy újabb tanítványát alakítja majd és három extra küldetést kapunk. Ebből kettő egy alternatív idősíkban játszódik, melyben Vader átvette a Császár helyét és tanítványát küldi Obi-Wan Kenobi ellen.

Star Wars: Force Unleashed - Exclusive Ultimate Sith Gameplay HD


(A HD-felbontású változatból valamiért csak a Flash formátumút tudtam megnézni, a többiben nem volt kép. Így a linket is arra irányítottam).

Azóta történt

Előzmények