Sui Generis - Pre-alfa játékmenet videó

Az alábbi videókon a Bare Mettle Entertainment által készített Sui Generis című szerepjátékról láthatunk egy bemutatót. A program érdekessége, hogy az indie fejlesztőcsapat a karakterek animációját "Procedural animated movement and combat system" technológiával oldotta meg, melynek segítségével új szintre emelhetik az RPG játékok színvonalát, ha sikerül megfelelően kidolgozniuk.

A Sui Generis története egy sötét, ellenséges középkori fantasy világban játszódik, melyben az intrika és árulás mindennapos cselekedetnek számít. A játék animációs és fizikai rendszere kétségkívül nagyon ígéretes, de még sokat kell rajta csiszolni (A felvétel a pre-alfa változatról készült, természetesen a végleges játék ennél mérföldekkel jobban kidolgozott lesz minden téren).

A Sui Genesis című, teljesen nyílt világgal rendelkező, izometrikus-nézetben játszódó szerepjáték kizárólag PC-re készül, aki több részletet szeretne megtudni vele kapcsolatban, az látogasson el a program Kickstarter oldalára. A megjelenés időpontja 2014. május, a játék teljesen DRM-mentes, és letölthetővé válik majd a készítők honlapjáról, valamint Steam, GOG.com, Direct2Drive és egyéb digitális disztribúciós platformokon keresztül is. A játék ára 15 dollár körül várható.