Street Fighter V - Ken is visszatér

Az utóbbi években úgy tűnik reneszánszukat élik a verekedős játékot. Elég csak az újraindított Mortal Kombatra gondolni, vagy a Killer Instinctre, esetleg a Tekken szériára, amely hamarosan új résszel jelentkezik. A Street Fighter sorozat szintén az élvezetes alkotások közé sorolható, a rajongóknak pedig pont ezért volt örömteli hír, hogy érkezik az új epizód, amelyben Ken is ismét a választható harcosok között lesz.

A Street Fighter 5 kizárólag PC-re, valamint PlayStation 4-re jelenik meg, az Xbox tulajdonosok most úgy tűnik ebből a körből kimaradnak.

Előzmények

  • Mortal Kombat X előzetes

    Hatalmas pofonok, már-már paródiába hajlóan brutális jelenetek, no meg tűzlehelő avagy jeget köpő nindzsák - igen, a Mortal Kombat bombaformában tér vissza!

  • 2015 legjobban várt játékai: verekedős játékok

    Bemutatjuk 2015 legjobban várt programjait, az első körben a verekedős játékok kerülnek fókuszba, köztük a sok PC-s verzió is!

  • 15 év eSport

    Az 1990-es évek óta ülünk a monitorok előtt, hajszoljuk a győzelmet és az azzal járó dicsőséget. Honnan indult mindez, mik alakították és milyen jövőt vázol?

  • PlayStation Plus

    A PSN - csúnyaszóval - „értéknövelt” szolgáltatási csomagja a PlayStation Plus, amire PS3 és / vagy PS Vita tulajdonosok fizethetnek elő.