Street Fighter 6 - Thea Trinidad is csatlakozik a harcokhoz

A régi Street Fighter rajongó a hangját és hasonmását is adja a játékhoz, mint a legújabb kommentátor.

Thea Trinidad, avagy a WWE szupersztár, Zelina Vega a kötél tetejére mászott és egyenesen a Street Fighter 6-ba bukfencezett, ezzel pedig a játékon belüli kommentátorok névsorának legújabb tagja lett. Thea, aki régóta Street Fighter rajongó, elhozza az erejét, stílusát és felvillanyozó személyiségét az egyre növekvő color kommentátorok illusztris névsorába a sorozat 6. részében. Jelenlegi WWE szupersztárként és önjelölt gamerként, nem ismeretlen számára a Street Fighter franchise, mivel még a texasi San Antonioban megrendezett WWE Royal Rumble-ön viselt ruházatát is Juriról mintázta

„Gyerekkorom óta lelkes játékos és a Street Fighter hatalmas rajongója vagyok. Még mindig emlékeszem az epikus meccsekre, amelyeket a testvéremmel vívtam és mindig legyőztem őt a kedvenc karakteremmel, Vegával. Szürreális, hogy most ennek az elképesztő franchisenak a része lehetek és megtisztelve érzem magam, illetve hálás vagyok ezért a nem mindennapi lehetőségért.” - Mondta Trinidad.

A Street Fighter 6 valós idejű kommentár funkciója híres Fighting Game Community (FGC) kommentátorokat és személyeket vonultat fel, hogy narrálják a mérkőzéseket könnyen érthető játékmenet magyarázatokkal. A nem régen bejelentett play-by-play kommentátorok között olyan neveket találunk, mint Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa, vagy Steve “TastySteve” Scott, illetve egy csapatnyi color kommentátort, mint Thea Trinidad, H.E. Demon Kakka és James “jchensor” Chen. Ezen funkcióhoz 13 nyelven olvashatunk majd feliratokat is.