Street Fighter 6 - Fókuszban Zangief, Lily és Cammy

A sorozat legújabb részében a tervek szerint közel 20 karaktert kapunk.

A PlayStation legutóbbi State of Play digitális eseményén a Capcom három újabb karaktert mutatott be, akik csatlakoznak a sokak által várt Street Fighter 6 megjelenéskor elérhető névsorához. A legendás Cammy, Zangief és az újonc Lily zárják a 18 nevet számláló névsort. A Street Fighter 6 tartalmazza mind a nyolc eredeti Street Fighter World Warriort (Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief, E. Honda, Blanka, Dhalsim), valamint négy visszatérő franchise kedvencet (Cammy, Juri, Dee Jay, Luke), továbbá hat teljesen új arcot (Lily, Jamie, Kimberly, Manon, Marisa, JP), akikkel a játékosok harcba szállhatnak. A játékosok világszerte június 2-án vehetik a kezükbe a Street Fighter 6-ot PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és PC platformokon.

Cammy, Zangief és Lily mind hozza a saját személyiségét és magasan képzett harckészségét a játékba:

  • Cammy: a Super Street Fighter II-ben először megjelenő, macskaimádó Cammy visszatér a kedvelt, nagy erejű támadásainak arzenáljával, köztük a Spiral Arrow, a Cannon Spike és Hooligan Combination mozdulatokkal. Ezen mozdulatok Heavy verziói fejlesztve lettek, amivel késleltethetők, mellyel így más tulajdonságaik vagy sebzésük lesz. Látogass el a King Streetre, Cammy ködös, ipari pályájára és hajts végre Super Art mozdulatokat, mint a Killer Bee Spin és a Delta Red Assault, hogy térdre kényszerítsd az ellenfeleidet és lázba hozd a közönséget.
  • Zangief: dübörögve érkezik a hatalmas Zangief, egy eredeti World Warrior, aki imád villogni a Barmaley Steelworks közönsége előtt. A profi birkózó Zangief megtartotta a jellegzetes dobásait, mint a Screw Piledriver és a Siberian Express, valamint új mozdulatokat is felvett, mint a Tundra Storm. A második szintű Super Art Cyclone Lariat és a hármas szintű Super Art Bolshoi Storm Buster biztosan kielégítik a közönség vágyait.
  • Lily: az újonc Lily néhányaknak ismerős lehet, mivel a Thunderfoot törzs leszármazottja, ahonnan az ikonikus T. Hawk érkezik, akit a Super Street Fighter II-ben láthattunk. A kicsi, de erős Lily a természet szellemeivel tud beszélni otthonában, a vibráns Thunderfoot Settlementben, és a veszedelmes Condor Dive, a Condor Spire és a Tomahawk Buster mozdulatokkal győzi le az ellenfeleit. A Condor Wind egy Windclad stockot biztosít, amely egyre erősödik minden korábban említett mozdulat bevetésekor. Lily a harci botját használva sorozza az ellenfeleit az egyes szintű Super Art Breezing Hawkkal és a földbe döngöli azokat a hármas szintű Super Art Raging Typhoon mozdulattal.