Streamelve játszhatunk majd Switch-en Kingdom Hearts-ot

Ahogy a széria közeledik a 20-ik évfordulójához, a SQUARE ENIX és a Disney a minap bejelentette, hogy a játék felhő alapú változata hamarosan megjelenik Nintendo gépére.

Ezzel a lépéssel egy régóta várt lépést tesz meg a két cég, három különálló felhőalapú megjelenéssel. A sikeres RPG széria streaming verzióját külön példányonként is meg lehet majd vásárolni, de lehetőség van a minden kiadást magába foglaló KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE beszerzésére is, hogy teljes lehessen a Cloud kollekciónk.

A KINGDOM HEARTS először 2002-ben jelent meg a SQUARE ENIX jóvoltából, a legendás játék direktor Tetsuya Nomura rendezésében, amivel kezdetét vette az azóta is tartó kollaboráció a SQUARE ENIX és a Disney közt. Az első megjelenés óta több, mint 35 millió példányt adtak el világszerte. Azok, akik Nintendo Switch konzolon szeretnének játszani, nem kell, hogy tovább várjanak: a játék mostantól elérhető lesz ezen a konzolon is. Vár minket Sora, Donald, Goofy és még sokan mások, hogy közösen vágjunk neki a „Dark Seeker Saganak”, a Kingdom Heartstól egészen a Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC)-ig.

Ezen felül a KINGDOM HEARTS Union χ mobil játék is elérhető lesz a játékosok számára, hogy újra átélhessék az élményt Theater Mode-ban az applikáció offline változatával. A spin-off történet utolsó fejezete, a KINGDOM HEARTS DARK ROAD szintén idén télen érkezik. A KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road applikáció már elérte a 10 millió letöltést és a játékosok hamarosan átélhetik és végig játszhatják az epikus előzmény történet régen várt befejezését is.