Steam Ubisoft hét: utolsó nap

A Steam ma nem kevesebb, mint 17, azaz az összes Tom Clancy nevéhez fűződő játék árát vitte le 66%-al. Kezdjük is a felsorolást:

Az első rész, a Splinter Cell 1,7€-ba, a harmadik rész, a Splinter Cell: Chaos Theory 3,4€-ba, a negyedik rész, a Splinter Cell: Double Agent szintén 3,4€-ba, a legfrissebb rész, a Splinter Cell: Conviction sima változata 10,2€-ba, míg a Deluxe Edition 11,9€-ba kerül. A Convictionhoz az Insurgency Pack nevű DLC 3,4€-ba kerül.

A Ghost Recon játéksorozat részei is le lettek árazva, így a Ghost Recon Island Thunder és a Desert Siege 1,7€-ba, a Ghost Recon, az Advanced Warfighter és az Advanced Warfighter 2 pedig 3,4€-ba kerül. Csomagban is meg lehet őket vásárolni, összesen 11,9€-ért, tovább 1,66€-t spórolva.

Továbbá akciósan vásárolható meg az Tom Clancy's EndWar, mely 6,8€-ba, a H.A.W.X., mely szintén 6,8€-ba, és a H.A.W.X. 2, mely 17€-ba kerül. Ez utóbbihoz, az Open Skies Expansion Pack 3,4€-ért vásárolható meg.

A Rainbow Six széria sem úszta meg a leárazást: a Rainbow Six 3 Gold Edition 1,7€-ba, a Rainbow Six Lockdown 3,4€-ba, a Rainbow Six Vegas szintén 3,4€-ba, míg a Rainbow Six Vegas 2 pedig 5,1€-ba kerül.

Ezekkel az akciókkal magyar idő szerint hétfő este 19:00-kor zárul a Steam Ubisoft hete.

Azóta történt

Előzmények