StarCraft II: 18 hónaponként jelennek meg az epizódok

A StarCraft II: Wings of Liberty megjelenését követően egyből sokan kérdezték, hogy a mindössze egyetlen egyszemélyes kampányt tartalmazó játékhoz vajon mikor számíthatnak a következő kiegészítőkre? Mint ahogyan arról korábban már tudomást szerezhettünk, a StarCraft II tulajdonképpen három különálló részből fog felépülni.

A Wings of Liberty után jön majd a Heart of the Swarm, ami a sorozat második epizódja lesz, és a tervek szerint kb. 2012. március-április környékén fog megjelenni. A Battle.net projekt igazgatója, Greg Canessa jelentette be nemrég ezt egy Gamespot-nak adott interjújában, ahol azt is kifejtette, hogy számításai szerint körülbelül 18 hónaponként jelennek majd meg az egyes StarCraft II epizódok.

Egyelőre annyi biztos, hogy a Heart of the Swarm nem lesz ott az október 22-23-án megrendezésre kerülő BlizzCon 2010 rendezvényen, és azt is megemlítette az úriember, hogy a fentebb említett 18 hónapos megjelenési ciklus mindössze csak egy terv, jelenleg nincs hivatalos megjelenési időszaka a következő StarCraft II kiegészítőnek.

Azóta történt

Előzmények