StarCraft 2 launch party

A StarCraft 2-ről már a bétateszt alapján bizton állíthatjuk, hogy a Blizzard játékok túlnyomó többségéhez hasonlóan ugyan idegörlően sokáig készült, de megérte a várakozást, hiszen a következő pár évre le fogja lekötni minden játékra szánt szabadidőnket. Ennek apropóján az 576 egy launch partyra hív meg mindenkit, aki szeretné a lehető leggyorsabban beszerezni saját példányát.

A rendezvény a budapesti Allee bevásárlóközpontban (a pontos cím: 1117 Budapest, Október 23. utca) lesz megtartva éjféli nyitvatartással fűszerezve és július 26-án (hétfőn) 22 órától nyitja meg kapuit. Aki itt szerzi be a játékot az egy exkluzív, blizzardos meglepetésajándékkal is gazdagabb lesz, továbbá annak sem kell aggódnia, akinek a válság miatt kialakult szorosabb büdzséje folytán nincs pénze a termékre, hiszen ha jól szerepel a StarCraft-kvízen, akkor nagyeséllyel megnyerheti a gyűjtői változatot!

Természetesen ha ez még nem lenne elég, akkor elmondanánk, hogy egy tombolával is készülnek a szervezők és emellett még Magyarország egyik legjobb StarCraft-játékosát is kihívhatod egy összecsapásra (persze ehhez nem árt némi bétában szerzett tapasztalat).

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor már csak egy lépés van hátra, hiszen az alábbi linken keresztül kell feliratkoznod a rendezvényen való részvételhez egy rövid regisztrációt követően.

Azóta történt

Előzmények