Star Wars Jedi: Fallen Order - Már készül a folytatás?

A Respawn játéka kifejezetten sikeres lett, így nem lenne meglepetés, ha már valóban a következő részen dolgozna a csapat.

November 15-én jelent meg a Star Wars: Jedi Fallen Order című játék, amelyet a Respawn hozott el nekünk és ami kimondottan jó játék lett a visszajelzések szerint is. Bár a hivatalos bejelentés még odébb van szerintünk, de szinte biztos, hogy a csapat már a folytatáson dolgozik, erre lehet utalás az is, hogy az EA oldalán több álláshírdetés is felbukkant, amelyben egy külső nézetes akciójátékhoz keresnek olyan kollégákat, akik szeretik a Star Wars világát. (Senior Character Artist, Level Designer, Senior Software Engineer)

Charlie Houser a Respawntól a Gamespotnak adott interjújában korábban azt mondta, hogy ha esélyük lesz rá, örömmel folytatnák Cal Kestis történetét. Kíváncsian várjuk, hogy valóban egy második részről van-e szó, de abban biztosak vagyunk, ha érkezik is a folytatás, az már újgenerációs konzolokra is elérhető lesz. (Esetleg csak azokra, de erre kicsi az esély)