Star Wars: Battlefront - Júniusban jön az új fizetős kiegészítő

Bár egyesek szerint a Star Wars: Battlefront tartalmi hiányban szenved, a legutóbbi DLC óta azért már jóval több anyag van a játékban. Hamarosan ismét extra tartalmakkal frissül a Battlefront, ezek között lesznek szerencsére ingyenes extrák is.

Az egyik legfontosabb, hogy a júniusban érkező 2. fizetős DLC-ben kapunk egy új helyszínt (Bespin), ahol 4 új pályán harcolhanak majd egymással a birodalmiak és a lázadók. Új hősként Lando Calrissian, valamint a fejvadász Dengar lesz játszható, de érkeznek majd új Star Cardok és játékmódok is. Természetesen ingyenes tartalmakat is kapunk a tavasz folyamán, az új Hutt megbízások mellett valamilyen extrát kapnak azok, akik szeretnek offline játszani, de a "május 4-ei Star Wars" napra is tartogatnak a fejlesztők valamilyen meglepetést.

Előzmények

  • Star Wars: Battlefront videoteszt

    A szöveges teszt után máris itt a videoteszt, a Battlefront kapcsán beszélünk a hangulatról, a helyszínekről és az eszközökről, de a hiányosságait is megemlítjük.

  • Star Wars: Battlefront teszt

    Az év utolsó két hónapját a Star Wars uralja világszinten. November végétől virtuálisan a Battlefront hódít, míg december közepétől a mozikat tarolja le Az ébredő erő.

  • Star Wars: Battlefront - Fejlesztői napló

    Az új videón a játék készítői beszélnek a fejlesztés körülményeiről.