Star Citizen: 30 millió dollárnál járnak, bejelentették a 32 milliós célt

A rajongók folyamatosan érkező felajánlásainak hála, a Star Citizen című MMOG készítői elértek egy újabb mérföldkövet, ezúttal már 30 millió dollárból gazdálkodhatnak. Ennek örömére a Cloud Imperium Games bemutatta a program egyszemélyes hadjáratául szolgáló történetét. A szóló mód címe "Squadron 42" lesz, melyben a készítők visszakanyarodnak a Wing Commander széria hangulatához. Az alábbi videón erről beszélnek a fejlesztők:

A Squadron 42 küldetés mellett elérhetővé válik az "RSI Orion" nevű bányászűrhajó is, ugyanis a rajongók számára feltett szavazás alapján ilyen típust szerettek volna legtöbben a játékban tudni. A készítők kivették a győztes, valamint a legkevesebb szavazatot kapott típust a voksok közül, így a következő cél elérésekor három közül lehet újra választani.

Ez a cél pedig a 32 millió, ahol is eldől, hogy egy masszív teherszállító, egy gyors futárűrhajó, valamint egy roncsmentő közül melyik kerül be legközelebb a kínálatba. A Star Citizen című sandbox játék kizárólag csak PC-re készül, megjelenése jövő év végén várható, ha minden terv szerint alakul.

Azóta történt

Előzmények