SSX: Deadly Descents - első infók

Meglehetősen régen kaptunk új részt az SSX sorozatból, most viszont az EA egy nagyon komoly rebootra készül. A snowboardos játék még idén megjelenik PS3-ra és Xbox360-ra. Különlegessége a 13 helyszín 70 hegycsúcsa lesz, amik nem egyszerű megszokott pályákból fognak állni, hanem konkrétan "körbedeszkázhatjuk" az egész hegyet. A játék topográfiai adatok alapján elénk rakja majd a hegycsúcsok 360°-ban körbejárható helyszíneit, amiket részben a Google Earth segítségével generál. A 13 régió közül jelenleg a Kilimandzsáró, Szibéria, Kaukázus és az Alpok ismertek.

A készítők szerint ráadásul a különféle helyszínek különféle nehézségeket rejtenek, egyik helyen az alacsony hőmérséklet, míg a másikon esetleg a jég okoz majd gondot. Ezek ellensúlyozására pedig különféle felszereléseket vásárolhatunk majd. Alább az első trailer. Ha nem tudnánk, hogy miről van szó akár egy CoD bemutatkozó videónak is elmenne.

Azóta történt

  • Demót kap az SSX

    Sean Smillie a játék producere megerősítette, lesz demó.

  • SSX - képek

    Az SSX megpróbálja ismét megszerezni a snowboard játékok királya címet. Vajon sikerül neki?

  • SSX - dacolj a valósággal

    Az árkád jellegű snowboard játékok koronázatlan királya az SSX volt, jövőre visszatér, és az új videó alapján ismét lesz néhány hajmeresztő mutatvány.