Split/Second: Velocity - DLC

Május 18-án jelenik meg az igen csak szűk réteg által várt autós játék, a Split/Second: Velocity, melyhez a fejlesztők a mi nap egy Hyper Car Pack nevezetű letölthető tartalmat jelentettek be. A frissen érkező DLC a teljes játék megjelenési napján fog debütálni kizárólag a PS3 és Xbox360 előrendelők számára, amiben 3 db ultra giga teljesítményű autó lesz elérhető. Ezek az autók a driftekre és a nagy sebességre dominálódtak leginkább. A Split/Second játékmenetét tekintve egy TV SHOW keretében zajló akció-árkád játék lesz, amelyben lehetőségünk van pályákat, épületeket szétverni vagy robbantgatni győzelmünk érdekében, lásd Halálfutam, Jason Stathammal.

Azóta történt

  • Split/Second: Audió bemutató videó

    A játékban hallható zenék és hanghatások megalkotásáról beszélnek a fejlesztők a Split/Second legújabb videójában.

  • Blur és Split/Second videók

    Két hamarosan megjelenő árkád autóverseny játékról is érkeztek friss videók, melyeket egy csokorba kötve nyújtunk most át nektek.

  • Split/Second - az első online értékelések

    Befutottak az első online értékelések a Split/Secondból a kritikusoktól.

  • Split Second: Velocity

    Mostanában nemigen voltunk elkényeztetve az árkád autós játékok terén, a legutóbbi Need For Speed epizód is félig-meddig a szimulátorok mezsgyéjén mozgott, de az ember néha csak azt szeretné, hogy leüljön a gép elé és beletaposson a gázba, aztán hadd szóljon.

Előzmények

  • Alcímet kapott a Split/Second

    Ma erősítette meg a kiadó a játék teljes címét: a Split/ Second: Velocity-t. Valamint napra pontos dátumot kapott az európai verzió megjelenése.