Split/Second: Atomerőmű trailer

A Split/Second címmel érkező árkád autóverseny játékban a célunk nem egyszerűen a célba érkezés, hanem a túlélés is. Ugyanis a pályákon elhelyezett csapdákat aktiválva a közelben lévő objektumot felrobbanthatjuk, amivel az ellenfeleink dolgát eléggé megnehezíthetjük.

Természetesen a dolog oda-vissza működik, így az ellenfeleink ugyanúgy keresik ezeket a csapdákat, mely esetben nekünk okozhatnak kellemetlen meglepetéseket. A most kikerült videóban egy újabb pályát ismerhetünk meg, ami egy atomerőműben zajlik, ahol látványos robbanásoknak, valamint irdatlan méretű objektumok ledőlésének lehetünk szemtanúi. Lássuk:

A játék megjelenése a jövő hónapban várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. A demót már tölthetik az XBOX360-tulajdonosok, míg a PS3-al rendelkezők május elején próbálhatják ki a Split/Second-ot a megjelenés előtt. Sajnos a PC-sek kimaradnak a demóból.

Azóta történt

  • Split/Second: Survival mód bemutató videó

    A legújabb videóban a Split/Second egyik érdekes játékmódját, a Survival módot mutatják be nekünk.

  • Split/Second: Audió bemutató videó

    A játékban hallható zenék és hanghatások megalkotásáról beszélnek a fejlesztők a Split/Second legújabb videójában.

  • Split/Second: Velocity - Megérkezett a PC-s Demó

    Végre kipróbálhatják a PC-sek is a Black Rock Studio által fejlesztett árkád autóverseny játékot.

  • Split Second: Velocity

    Mostanában nemigen voltunk elkényeztetve az árkád autós játékok terén, a legutóbbi Need For Speed epizód is félig-meddig a szimulátorok mezsgyéjén mozgott, de az ember néha csak azt szeretné, hogy leüljön a gép elé és beletaposson a gázba, aztán hadd szóljon.

Előzmények