Hirdetés

Spider-Man: Web of Shadows

Hirdetés

Az amerikai kiadó a most futó New York-i ComicCon-on jelentette be az új Spider-Man játékot. A Web of Shadows az ígéretek szerint alapjaiban nem sokban fog különbözi az utólső két Pók-filmre alapozó játéktól - a nagyváros adott, továbbra is szabadon bejárhatjuk.

Az Activision a sztoriról egyelőre nem beszél, a pletykák szerint eredeti történettel lesz dolgunk, ismert, és kevésbé ismert Marvel hősökkel és gonoszokkal alaposan meglocsolva. A játékmenet ezúttal a földfelszínen lebonyolított pofozkodáson kívül a levegőben zajló küzdelmekre koncentrál, azaz most már lengedezés közben is oszthatjuk az áldást. A kiadó szerint a játékélmény kétarcú lesz: a küldetések végrehajtásával a standard Pók-akciót kapjuk, a missziókat ignorálva viszont a korábbi játékokban tapasztaltaknál jóval több lehetőségünk lesz a képességeink (azaz: a Pókember képességei) kamatoztatására.A Spider-Man: Web Of Shadows várhatóan idén ősszel érkezik, szokásosan széles platformválasztékkal. Becélzott masinák: Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Nintendo DS, Wii és PC. Vagyis gyakorlatilag minden.

A gyengécske minőségű stream után / helyett ajánljuk megtekintésre a teaser (lokálból tölthető) HD változatát is.[LETÖLTÉS] SPIDER-MAN: WEB OF SHADOWS TEASER

Hirdetés