Speed Elixir - Nyílt világú, autós versenyjáték érkezik az év végén

Akik az autós vesenyjátékokat kedvelik, azok napjainban minden platformon megtalálják a nekik leginkább megfelelő alkotást. Ezek azonban többnyire zárt pályás programok, nyílt világú játékból nincs túl sok a piacon. (pl.: NFS, The Crew, Forza Horizon) Ezt a szegmenst próbálja meg betölteni a 2012-ben alakult Electro Phantom Games, amely a minap leleplezte Speed Elixir névre keresztelt projektjét.

A tervek szerint decemberben érkezik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-re, de egyelőre túl sok információt nem kaptunk. A fejlesztők elmondása alapján a Speed Elixirben 18 játékmódot kapunk majd, lesz dinamikus napszak és időjárás változás, és teljesen szabadon bejárható lesz a teljes világ. További információk később várhatóak.

Előzmények

  • 2016 legjobban várt platformjátékai

    Van olyan ugrálós játék, ami átcsúszik jövőre, de azért az idei esztendő számos érdekes platformjátékkal kedveskedik majd a műfaj szerelmeseinek.

  • Dying Light: The Following teszt

    Közel egy év elteltével egy méretes letölthető tartalommal bővült az egyik legjobb elsőszemélyű zombiaprítás a Dying Light. A DLC számos tartalmi bővítést tartalmaz.

  • Újradefiniálja az Xbox alapjait a Microsoft?

    Az Xbox divízió vezetője hardveres fejlődésről beszél, állítólag olyan terv van a tarsolyukban, hogy egy generáción belül új képességeket tennének elérhetővé.