Spec Ops: The Line - megjelenési dátumot kapott

A 2K Games ma bejelentette, hogy a Spec Ops: The Line Észak-Amerikában 2012. június 26-án, Európában pedig 2012. június 29-én jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re.

A YAGER által fejlesztett Spec Ops: The Line egyjátékos kampányának története a leromboltan is pazar látványt nyújtó Dubajba kalauzol el. A város, mely egykoron a világ gazdag elitjének játszótere volt katasztrofális homokviharok áldozatává vált. Martin Walker századost alakítva a játékosok gyönyörű, de egyben tragikus helyszíneket járnak be ebben a lélegzetelállító, leírhatatlan helyzetekben bővelkedő külsőnézetes shooterben. A Spec Ops: The Line a katonai shooterek műfajában szokatlan, lebilincselő történettel rendelkezik, mely fokozatosan bontakozik ki, ahogy a játékosok egyre mélyebbre hatolnak Dubaj városába, azzal a céllal megtalálják John Konrad ezredest, és elveszett zászlóalját, a 33-asokat.

“A Spec Ops: The Line a 2K Games első kiruccanása a katonai shooterek műfajába.” nyilatkozta Christoph Hartmann, a 2K elnöke. “Egy olyan, teljesen egyedi játékot alkottunk, amely hűen mutatja be a háború sötét valóságát, és a játékosokat a túlélés érdekében olyan nehéz döntések elé helyezi, melyekben a jó és a rossz közötti határvonal egyre inkább elmosódik.”

Az egyjátékos kampány mellett a Spec Ops: The Line egy összetett többjátékos móddal is rendelkezik. A multiplayer módban osztag-alapú ütközeteket vívhatunk a homokvihar által elpusztított Dubaj kulisszái előtt. További extraként a játékot az akcióban résztvevő kereskedőknél előrendelők ingyenesen jutnak a „FUBAR Pack”-hez, és a következő, többjátékos tartalmakkal lesznek gazdagabbak:

Dupla tapasztalati pont az első játékhéten, mely nagymértékben felgyorsítja a szintlépést.

  • Az AK-47-es az 1-es rangtól megnyílik.
  • Az “Officer Class” (Tiszti kaszt) az 1-es rangtól megnyílik. E karakterosztály számos, a csapat számára előnyös képességgel bír: csökkenti a csapattagokat ért sebzést, valamint növeli a más kasztba tartozó csapattársak hatékonyságát.
  • Elérhetővé válik az exkluzív kiegészítőket biztosító “FUBAR Pack,” mely különleges grafikai elemei segítségével a játékos karaktere nagymértékben testre szabhatóvá válik.

Azóta történt

Előzmények