Soul Calibur IV infórmorzsák

>> Az Ubisoft (a játék európai kiadója) két előrendelési akcióval szolgál, mindkettő egy-egy áruházlánchoz kapcsolódik: a Play-nél előrendelő Xbox 360-asok egy ajándék faceplate-et kapnak, természetesen Soul Calibur IV témában, míg a GAME vásárlói (akármelyik konzolra megjelent változatot válasszák is) bónusz dvd-vel, és artokat tartalmazó könyvecskével lesznek gazdagabbak.

>> A Namco Bandai cáfolta a korábbi híresztelések azon részét, miszerint a játék két gigabájtnyi helyet foglalna el csak a mentéssel PlayStation 3-on: elmondásuk szerint pontosan annyi lesz a mentések helyigénye, mint a játékok nagy többségének.

>> A BBFC 12+-os értékelést adott a Soul Calibur IV-re, az erőszak miatt. Elismerték, hogy közel állt a játék egy magasabb besoroláshoz a zavaró mértékben adagot női mell- és fenékgyűjtemény miatt, de mivel egyik ruha sem mutat meg mindent, továbbá a játékosnak sincs lehetősége olyan egyedi karaktert létrehozni, aminek ruhája nem fedné el valamennyire az ominózus testrészeket, így teljes meztelenkedésről nem beszélhetünk. Hurrá?