Sony: Lásd a jövőt február 20-án

Nagy bejelentésre készül a Sony. A hivatalos oldalon közzétett videóban azt ígérik, hogy a február 20-án megrendezésre kerülő PlayStation Meetingen bemutatják nekünk a jövőt. Bár ebből semmi konkrét dolog nem derül ki, ám mégis nagyon úgy fest a dolog, hogy a PlayStation 4-et fogják hivatalosan is leleplezni.

Mindenesetre annyit már lehet tudni, hogy a CVG oldal információi szerint a média (sajtó) képviselőit és a befektetőket is meghívták a rendezvényre, tehát valóban nagy dolgot fognak mutatni. 2011. januárjában, egy hasonló PlayStation Meetingen leplezték le a PS Vita-t is, így tényleg minden okunk megvan azt feltételezni, hogy most is valami egészen új dolgot mutatnak be. (Persze azt nem tudni, hogy valóban a PS4 lesz-e az, vagy valami teljesen más újdonság).

A Sony nagy bejelentésére - bármi legyen is az - február 20-án, ottani idő szerint este 18:00-kor fog sor kerülni (Nálunk ez hat órával később, február 21-én, hajnali 02:00-kor lesz). Aki nem szeretne lemaradni a nagy eseményről, az feliratkozhat a visszaszámláló oldalon, utána az email címére kap majd értesítést a kezdésről.

Azóta történt

Előzmények