Sony: Ingyen játékok a Welcome Back program keretében

A Sony bejelentette a hivatalos európai PlayStation Blogon, hogy az itteni játékosoknak a korábban már megemlített, egy hónapos PlayStation Plus előfizetés mellett ingyenesen letölthető játékokat is felkínálnak a szerverek támadás miatti leállítása által okozott kellemetlenségek enyhítésére.

A PS3 játékosok összesen öt játék közül választhatnak ki kettőt, melyeket ingyen tölthetnek le gépükre, míg a PSP tulajdonosok négy program közül dönthetnek ugyanennyi mellett. A választható játékok listáját, valamint a támadás miatti időkiesés következtében felajánlott kedvezményeket hamarosan ismertetni fogják.

Ugyanakkor egy kellemetlen hírrel is szolgált a Sony. Ugyanis a hétre tervezett részleges PlayStation Network újraindítást bizonytalan időre kénytelenek voltak elhalasztani. Az új rendszer komplexitása miatt a tesztelés kicsivel több időt vesz igénybe annál, mint amennyire a Japánban tartott sajtótájékoztatón történt bejelentés közlésekor gondoltak.

Azonban megnyugtattak mindenkit, hogy amint minden készen áll a startra, úgy azonnal el is fogják indítani a szolgáltatást.

Azóta történt

Előzmények