Sony: Gondok vannak a 3.21-es PS3 firmware-rel

Folyamatosan érkeznek a PlayStation fórumára azok a bejelentések, melyeket mérges PS3 tulajdonosok írnak, akiknél az új, 3.21-es firmware telepítése után véletlenszerű fagyások, lemezolvasási hibák és egyéb problémák jelentkeznek. A Sony valamit nagyon elszúrt?

A PlayStation fórumon indult egy topik, melyben a frissítés után jelentkező technikai problémákat jelentik be a játékosok. Ebbe a topikba folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb bejelentések, melyek között megtalálhatunk olyan hibákat is, hogy például fekete képernyő a gép bekapcsolt állapotában, lemezolvasási hibák, letiltott PSN account-ok, lefagyások frissítés közben, de még az is előfordult, hogy a frissítés után a rendszer el sem volt hajlandó indulni.

A Sony-tól egyelőre még nem érkezett hivatalos bejelentés a problémát illetően, de szerintem hamarosan hallani fogunk felőlük, ha továbbra is érkeznek a hibás 3.21-es firmware-ről szóló bejelentések.

Attól az iPhone és PS3 Hacker-től George Hotz-tól viszont érkezett egy bejelentés , aki  korábban ígérte, és most meg is oldotta, hogy az új, 3.21-es firmware-rel is működjön a Linux támogatás, és ezt egy videóval be is bizonyítja nekünk:

Azóta történt

Előzmények