Sonic Frontiers - Túl a 3,5 millión

A franchise legutóbbi része a leggyorsabban fogyó 3D-s Sonic cím lett.

A Sonic Frontiers tavaly év végén, pontosabban november 8-án jelent meg PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, az első értékelések pedig eléggé vegyesre sikeredtek. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy igen sokakat érdekelt a franchise legújabb játéka, a SEGA ugyanis a hónap elején bejelentette, hogy egy újabb fontos mérföldkőhöz ért a program, abból ugyanis nem kevesebb mint 3,5 millió példányt adtak el világszerte az elmúlt hónapokban.

Ezzel az eladási mutatóval a játék a franchise leggyorsabban fogyó 3D-s Sonic címe lett. Ti beszereztétek már a programot az elmúlt hetekeben/hónapokban?

Előzmények

  • Sonic Frontiers teszt

    A hangsebességgel száguldó kék sündisznó most először egy nyílt világot próbál meghódítani, miután ő és barátai ismét bajba kerültek.

  • Sonic Origins teszt

    Kell-e nekünk egy újabb klasszikus Sonic gyűjtemény? A kérdés jogos, a Sega azonban ezúttal frappáns választ adott a kétkedőknek.

  • Sonic Colors: Ultimate teszt

    Bő tíz évvel ezelőtt az optimisták egy új korszak kezdetét, a Sonic-játékok második aranykorának bekövetkeztét látták a Colorsban. Most kiderül, hogy a játék időtálló tudott-e maradni!