Sonic Frontiers - Alig két nap múlva érkezik az első ingyenes DLC

Az előzetes hírek szerint idén három frissítés várható a játékhoz, ezek első felvonása érkezik hamarosan.

A SEGA bejelentette, hogy a Sonic Frontiers 2023-as első tartalomfrissítése, a Sights, Sounds, and Speed március 23-án, 1:00 órakor válik elérhetővé PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon. A Sights, Sounds, and Speed frissítés az első a három idén érkező tartalomfrissítés közül, amely egy Jukeboxot, egy Photo módot és új kihívás módokat ad a játékhoz.

  • Új kihívás módok – A fő történetkampány teljesítése után a játékosok új kihívás módokat érhetnek el főmenüből, név szerint a Cyber Space Challenge-et és a Battle Rush-t. A Cyber Space Challenge egy time-attack mód, amelyben a játékosok az idő ellen versenyeznek, hogy több Cyber Space pályát teljesítsenek egymás után. Ezen felül, a Sonic Frontiersben elérhető a Battle Rush is, amely egy időkorlátos battle mód, ahol több ellenség ellen harcolhatsz, Guardianok és Titánok ellen egyszerre.
  • Photo mód – Hogy megörökíthessék az emlékezetes pillanataikat a Starfall szigeteken, a játékosok a szünet menü megnyitásával elérhetik a Photo módot, amely megállítja a játékot és egy szabadon mozgatható kamerát hoz elő.
  • Jukebox – A játékosok hallgathatják a kedvenc Sonic dalaikat az egész Starfall szigeteken az új Jukebox-szal. Az összesen 53 elérhető zenéből a játékosok azonnali hozzáféréssel rendelkeznek 13-hoz, és feloldhatják a maradék 40-et a Sound Memory-k gyűjtésével.

Két további frissítés érkezik Sonic nyíltzónás, akcióval teli kalandjába az év során, benne új funkciókkal, kihívásokkal, játszható karakterekkel és sok mással.

Előzmények

  • Sonic Frontiers teszt

    A hangsebességgel száguldó kék sündisznó most először egy nyílt világot próbál meghódítani, miután ő és barátai ismét bajba kerültek.