Sok újdonságot tartogat a Civilization VI - New Frontier Pass

Az új szezonbérlet egészen jövő év tavaszáig tartogat nekünk friss tartalmakat.

A 2K a minap bejelentette a kritikusok által elismert stratégiai játékát nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass-t. Az új szezonbérlet tartalmai kéthavonta fognak megjelenni hat csomagra bontva 2020. május 21-től egészen 2021. márciusáig.

„Már négy éve, hogy bejelentettük a Sid Meier’s Civilization VI-et, a játékosok és rajongók támogatása pedig lehengerlő” mondta Ed Beach, Franchise Lead Designer, Firaxis Games.

„A két hatalmas Rise and Fall és Gathering Storm kiegészítő, négy évnyi kiegyensúlyozás és frissítés, valamint sok más révén a Sid Meier’s Civilization VI a sorozat zászlóshajójává nőtte ki magát.

„Izgatottak vagyunk, hogy még több tartalommal bővíthetjük a Sid Meier’s Civilization VI-et, friss élményeket biztosítva a régi rajongóknak és a sorozat újoncainak az elkövetkező hónapokra.” tette hozzá Anton Strenger, Lead Game Designer, Firaxis Games.

„A Sid Meier’s Civilization VI – Frontier Pass rendszeresen szolgáltatott új tartalmaival minden eddiginél több lehetőségünk van, hogy kapcsolatban maradjunk közösségünkkel, miközben aktívan fejlesztjük és kiadjuk az újdonságokat.”

A szezon bérlet tartalmi csomagjai külön is megvásárolhatók lesznek, melyek közül az első a Maya & Gran Colombia Pack, ami két új civilizációval, két új vezérrel, egy új Apocalypse játékmóddal, valamint új városállamokkal, alapanyagokkal és természeti csodákkal bővíti a játékot 2020. május 21-től.

Azóta történt

Előzmények