Skyrim Premium Edition: Sok extrával, de DLC-k nélkül érkezik

Nemrég számoltunk be a Gamepod oldalán arról, hogy a 2011-ben Év Játékának választott The Elder Scrolls V: Skyrim című FPS/RPG játékot az idei Golden Joystick rendezvényen is a legjobbnak tartották. Ennek fényében nem meglepő, hogy a Bethesda egy Premium Edition kiadást jelentett be, melyhez egy rakás extrát csomagolnak. Íme egy kép a várható tartalomról:

A Skyrim Premium Edition című változatáért 60 Eurót kell majd fizetnünk (A PC kiadás 50 EUR lesz), mely összegért a következő tartalmakat fogjuk megkapni a csomagban:

  • A The Elder Scrolls V: Skyrim alapjáték teljes verziója,
  • Skyrim tartomány térképe (Még nem tudni, papír vagy szövet alapú lesz-e),
  • Skyrim logót tartalmazó póló,
  • "Hell City" címmel egy Skyrim spin-off regény, Greg Keyes tollából,
  • Hat darab képeslap, Skyrim témájú művészeti rajzokkal ellátva,
  • Bónusz DVD, ennek tartalma: háttér információk Skyrim világáról, a játék zenéi, végigjátszási tippek, valamint egy 600 oldalas stratégiai útmutató digitális formában.

A Bethesda megerősítette, hogy a Skyrim Premium Edition című kiadás Európában is megjelenik, de egyelőre csak Angliában, Németországban, valamint a Benelux államokban (Belgium, Hollandia és Luxemburg) várható biztosan annak kiadása. A többi európai ország jelenleg nem szerepel a megerősített megjelenési listán. Az Amazon.com szerint a Skyrim Premium Edition megjelenése december 7-én várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra egyaránt.

A legrosszabb hír a Premium Editionnal kapcsolatban az, hogy nem fogja tartalmazni a Skyrim-hez eddig megjelent DLC-ket, azaz sem a Dawnguard, sem pedig a Heartfire kódja nem lesz benne a csomagban. Tehát aki egyben szeretné megvásárolni a komplett játékot, DLC-kkel együtt, annak tovább kell várnia, hátha később megjelenik egy Ultimate Edition, ami tartalmazza majd ezeket is.

Azóta történt

Előzmények