Sine Mora: Jövő héten érkezik meg PC-re

Aki szeret lövöldözni, de az FPS játékok helyett inkább egy modern shoot'em up-ot próbálna ki, az bizonyára örülni fog a hírnek, hogy a Sine Mora címen XBOX360-ra idén márciusban megjelent program hamarosan PC-n is elérhetővé válik, majd később PS3 és PS Vita platformokon is tiszteletét teszi.

A játék XBOX360 kiadása idén márciusban vált elérhetővé, erről a GameTeVe.hu oldal készített is egy bemutató videót, melyet alább tekinthettek meg. A PC változat immár nem lesz 720p felbontásra és 30 FPS sebességre korlátozva, hanem 1920x1080 képpont mellett 60 képkockát jelenít meg másodpercenként.

A Sine Mora PC kiadását is a Digital Reality és a Grashopper Manufacture csapata készíti, a játék megjelenése november 9-én várható a Steam és egyéb digitális disztribútorok kínálatában. A PS3 és PS Vita verziók megjelenési ideje jelenleg még nem ismert, annak ellenére sem, hogy 2012-re voltak tervezve.

A Sine Mora című játék másik figyelemreméltó érdekessége, hogy magyar szinkronnal is el van látva, amit valószínűleg majd a többi platformon megjelenő változatok is örökölni fognak. Tehát, aki szereti az old-school hangulatot árasztó, de modern, látványos grafikával rendelkező, oldalnézetes shoot'em up-okat, az semmiképpen ne hagyja ki a Sine Mora-t.

Azóta történt

Előzmények

  • Sine Mora XBLA Videoteszt

    A Digital Reality és a Grasshopper közös játéka megszületett, és egy nagyon kellemes shoot'em up lett belőle.