Sims 3 3DS - 20% az ONM-től

A ONM számos 3DS játékot letesztelt, amik közül a Sims 3 és a Splinter Cell mondhatni katasztrofálisan szerepeltek. Előbbi 20%-ot, utóbbi 49%-ot kapott a hivatalos Nintendo magazintól.

Véleményük szerint a Sims 3 ezen verziója borzalmas, és még a DS verziónál is gyengébb. Elmondásuk szerint nagyon csúnya a grafika, ráadásul framerate problémákkal is küszködik. Ezen felül eltávolították belőle a "mood bar" nevű részt ami jelezte a simek szükségleteit. E helyett most szinte már csak akkor villan fel egy üzenet amikor például nagyon éhes a simünk, ami önmagában még nem is lenne baj, de elmondásuk szerint sok esetben egyszerre jön 2-3 különféle hasonló üzenet.

A másik kakukktojás a Splinter Cell: Chaos Theory, ami ugyan egy fokkal jobb pontszámot kapott, de az irányítási gondok és a kamerakezelés miatt ezt sem igazán ajánlja a magazin.

Viszont az SSF IV, a Ghost Recon, a Rayman, a Nintendogs + Cats, a Pilotewings vagy éppen a LEGO Star Wars kifejezetten az ajánlható kategóriába tartoznak a magazin szerint.

Azóta történt

Előzmények