Silverstreak: Cliff Bleszinski új játéka

Az Epic Games volt dizájnere, Cliff Bleszinski egy új, PC-exkluzív, aréna-lövöldözős FPS játékon dolgozik, amit tervei szerint az Unreal Engine 4 fog majd meghajtani. Így most az az ember, aki annak idején csak konzolra akarta kiadni a Gears of War című játékot (A PC-s felhasználókat pedig kalózoknak nevezte), most mégis visszatér a gyökerekhez és csak PC-re adja ki a Silverstroke című programot.

Az IGR oldala számolt be róla, hogy Cliff Bleszinski legújabb podcast-jában leplezett le pár információt a készülő játékról. A program munkacíme Silverstreak, műfaját tekintve pedig egy PC-exkluzív, aréna-lövöldözős FPS játék lesz (Mint az Unreal Tournament vagy Quake III: Arena). Cliffy B. elmondása alapján továbbra is jó kapcsolatot tart fenn az Epic Games csapatával, a játékhoz pedig az Unreal Engine 4 motor technológiáját szeretné felhasználni.

Szintén megemlítette az Oculus Rift nevű virtuális sisakot, elmondása alapján tetszik neki, így nem kizárt, hogy beépítik a támogatást. Cliff Bleszinski egy új, saját játékfejlesztő csapatot alkotott, így a Silverstreak kódnevű projekt valószínűsíthetően Kickstarterre is fel fog majd kerülni. Egyelőre ennyit lehet tudni a projektről, remélhetőleg hamarosan több információ is napvilágra fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények