Shenmue 3 - a Kickstarteren?

Amikor a Kickstarter berobbant a köztudatba szinte azonnal felvetődött, hogy a Shenmue 3 akár ilyen formában is visszatérhetne. Erre akkoriban kevesen mertek volna fogadni, abból kiindulva, hogy már az előző részek is rekord mennyiségű pénzt emésztettek fel.

Most viszont úgy tűnik egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, vagy legalábbis erről szólnak a jelenlegi pletykák. A hírt egy Sebastien Abdelhamid nevű francia tévés személyiség és újságíró szellőztette meg, aki állítólag ezt magától Yu Suzuki-tól hallotta egy franciaországi gamer show alkalmával. Elmondása szerint a mester egy Kickstarter-szerű modellen gondolkodik a Shenmue 3 kapcsán.

A Shenmue 3 az a játék aminek a neve elhangzása alkalmával rajongók ezrei kapják fel a fejüket és reménykednek, hogy talán van még esély rá, hogy lezárhassák a félbeszakadt történetet.

A jogok ugyan jelenleg a SEGA birtokában vannak, ami mostanság nem nagyon mutatott rá hajlandóságot, hogy finanszírozza a játékot, azért a lehetőség megvan rá, hogy találjanak egy minden fél számára előnyös megoldást.

Azóta történt

Előzmények