Shadowrun Returns - patch és hírek

Nemrégiben megjelent a Shadowrun Returns, amihez már meg is érkezett az első javítás. Ez a kisebb hibák mellett néhány játékmenetbeli problémát is javít. A patch automatikusan letöltődik a Steamről, így különösebb feladat nincs vele.

A fejlesztők elmondták, hogy továbbra is dolgoznak a játékon, és a jövőben is várhatóak lesznek hibajavítások, de e mellett egyéb feladataik is vannak.

Ilyen feladat a linuxos port elkészítése, ami elmondásuk szerint tartogat némi kihívást, de reményeik szerint rövid időn belül sikerül minden nehézséget leküzdeni.

Dolgoznak még ezen felül különféle lokalizációkon, így készül spanyol, olasz, német és francia változat is amik elméletileg októberben már elérhetőek lesznek.

Készülnek még az Android és iOS kiadások is, amik néhány héten belül már játékra készen állnak, viszont megjelenési dátumot nem kívánnak közzé tenni a kiszámíthatatlan engedélyeztetési procedúrák miatt. Ez utóbbi változatokból hiányozni fog a szerkesztő és a közösségi tartalmakhoz sem lehet majd hozzáférni.

Azóta történt

Előzmények