Shadow of the Tomb Raider - Megjelent a The Serpent's Heart kiegészítő

A tegnapi naptól végre nálunk is elérhető lett a Shadow of the Tomb Raider legújabb kiegészítője, amely a The Serpent's Heart címet kapta. Az új bővítményben a Slayer's Gauntlet kihívásait kell teljesítenünk, miközben igyekeznünk kell megmenteni a lázadók életét is. A küldetés egy ellenséges erődbe vezet minket, ahol lázadást kell szítanunk és harcolnunk kell a Kukulkan szekta tagjaival, miközben a különböző csapdákon túl a kígyó isten ereje vár ránk.

A challenge tomb teljesítéséért a játékosok jutalma egy Divine Bounty képesség lesz, amitől a legyőzött ellenfelektől több arany szerezhető. A The Serpent Heart tartalmaz továbbá egy Dragon Scales kosztümöt is, ami csökkenti a tűz sebzést, megelőzi a botladozást, és növeli az életerő visszatöltést, a The Serpent Lash íj pedig extra tűz sebzést okoz. A frissítés részeként a fő kampány „Judge’s Gaze”, „Underworld Gate”, „Howling Caves”, „Path of Battle”, Temple of the Sun”, „San Cordoba”, Ancient Aqueduct” és „Thirsty Gods” sírkamrái már Score Attack és Time Attack módban is játszhatók.

Előzmények

  • Shadow of the Tomb Raider beszámoló

    Az Eidos Montréal elhozta nekünk az újraindított sorozat új részét, amelyben Lara Croft ismét szembekerül egy komoly fenyegetéssel, valamint az életére törő titkos szervezet katonáival is.